Norges Yogafestival 2017

Mange av Norges fremste yogalærere og dyktige internasjonale lærere innen yoga og buddhisme vil komme. Det vil bli et bredt tilbud av klasser som passer alle nivåer. Klassene foregår parallelt i tre studioer hver dag fra morgen til kveld, og du kan finne noe som passer best for deg innen yoga, meditasjon og pusteøvelser. Det vil bli lekefull Acro Yoga praksis, avslappende Myk Yoga, hengiven Ashtanga Yoga og funky-fresh Jivamukti Yoga. 

Panoramacamp 2017  

6 dager og 24 aktiviteter, som garantert vil utvide din horisont og gi deg en nydelig opplevelse. For deg mellom 13 – 18 år.

Yoga og Familiefestival

Dette er for alle familier som er lei av "Tusenfryder", sukkerspinn og karuseller! Vil du heller kombinere morro for barn med norskfjellheim - sunn mat, fysisk utfoldelse og aktiviteter. Da er Nøsens familiefestival midt i blinken for dere!

Yoga Lærerutdannelsen 2017 - 2018

Yoga Lærerutdannelsen 2017 - 2018

En Yogalærerutdannelse over ni måneder (August 2017 – Juni 2018)

Dette er en yogalærerutdannelse for deg som ønsker å gå i dybden av yoga, lære deg klassisk yogafilosofi og undervise på en klar, sikker og inspirerende måte. Det er også for deg som ønsker å gå dypere inn i din egen praksis og utforske hvordan yoga kan være et verktøy som vil berike livet ditt på mange plan.

Nybegynnerkurs: Grunnprinsippene Innen Ashtanga Yoga. 31 August- 03. September 2017

Kom opplev fredfulle Nøsen og lær utvikle din egen yogapraksis. Nyt av god, næringsrik mat og vakker natur. Dette er et kurs for deg som vil lære deg noen enkle øvelser som gir pusterom i hverdagen, fred i sinnet og større mykhet i kroppen. Denne helgen vil sette fokus på grunnprinsippene innen Ashtanga Yoga og Myk Yoga.

Yoga og raw food weekend på Nøsen med OSLO RAW

Yoga og raw food weekend på Nøsen med OSLO RAW

Kom å ta del av et kurs som vil lære deg å lage den mest fantastiske mat som gir sunnhet, helse og velvære. En fest for sansene! OSLO RAW holder matlagnings kurs på Nøsen og Alexander Medin underviser yoga hver dag. Om du ønsker å fordype deg i din yogapraksis, lære deg å lage mat som smaker som honning, gir god energi og løfter kropp og sjel mot nye høyder, da er dette kurset for deg!! Den vil gi deg en naturlig boost av sunnhet, velvære og glede. 

Tai Chi workshop med Ann Danaiya Usher

Er du nysgjerrig på Tai Chi eller ønker du å fordypne praksis din? Fra 8 september til 10 september kommer Ann Danaiya Usher til Nøsen ogunderviser en intensiv tai chi workshop som passer både for nybegynnere og viderekomne.

Introduksjonskurs til Mysore Style, 28.09 - 01.10

Denne helgen er for deg som vil lære grunnprinsippene innen Ashtanga Yoga og lære deg en solid egen praksis. Gjennom enkle øvelser vil du lære deg å bli selvstendig i din praksis og lære deg en sekvens med forskjellige øvelser du kan ha nytte av resten av livet.

En uke med fordypning i Yoga 1. Oktober - 6. Oktober

Denne uken er for deg som vil gå dypere i din yogapraksis og få en innføring i klassisk yoga filosofi. Dagene begynner med tidlig morgen meditasjon/japa, etterfulgt av praksis, pusteøvelser, teknikk, studier og innføring i klassiske skrifter.