Velkommen til vårt bildegalleri. Et bilde sier mer enn tusen ord, så velkommen til våre bildegallerier om Nøsen.

Området

Et klassisk fjellhotell i Valdres mellom Fagernes og Hemsedal. Vi synes dette er det vakreste fjellandskapet i Norge og blir aldri lei av utsikten. Området på Nøsen er unikt med hver sin årstid i fager prakt.

Interiør

For oss er innsiden det vakreste blant mennesker og i bygninger. Så ta gjerne en liten titt på vår enkle men vakre indre tilværelse.

Yoga

Nøsen og Yoga er forenlig og ganske likt. Vi forsøker etter beste evne å leve etter yogiske verdier. Vi ser nytteverdien i en god yogapraksis og deler dette så godt vi kan med alle våre gjester. Her kan du begynne hver morgen med en energisk Ashtanga Yoga klasse. På ettermiddagen underviser vi alltid en Myk Yoga klasse så du kan stresse ned, finne ro, klarhet og innsikt med hjelp av pust og bevegelse. Jevnlig arrangerer vi kurser og workshops med ledende nasjonale og internasjonale lærere som alle har sitt genuine perspektiv på yoga. Vi har tre yoga rom (Shala) som alle har fantastisk utsikt over Storfjorden og de nærliggende fjell i området på over 1700 meter.

Festivaler og Retreats:

Vi elsker å skape god stemning for mennesker store og små. Vi har et nettverk av dyktige yogalærere fra hele verden som kommer hit og tar del av festivaler, workshops, foredrag og kurser. Vi tilrettelegger for alle og har hatt kurser fra tenåringer til pensjonister. Asylsøkere, rusavhengige, domfelte og prester. Det er vanskelig å belyse de mange flotte opplevelser vi har hatt med disse sammenkomster, men her har dere noen stemningsbilder.   

Mat

Madhu og Lukas er våre to ansvarlige kokker. Begge er meget engasjert i å skape god, sunn mat som tilfredsstiller våre smak- og sanseopplevelser. Vi forsøker å tilby den beste vegetarianske mat vi kan bygd på ayurvediske prinsipper og moderne vitenskap, sesongprodukter og mat som fremmer helse og velvære. Vårt mål er at våre måltid skal være velsmakende, sunne, næringsrike og en fest for øyet.

Frivillige

Nøsen Yoga og Fjellhotell drives av våre engasjerte frivillige, og bidrar til den gode atmosfæren vi har her.

Overnatting

Rommene på Nøsen er koselige, varme, lune og luftige. Vi har familierom, vennerom, dobbeltrom og enkeltrom. Alle våre rom har toalett og bad inkludert.

Natur eventyr

Her på Nøsen er vi velsignet med Valdres sitt episke fjellandskap. Det finnes mye mellom himmel og jord vi ikke kan forstå, men det vakre i naturen snakker til oss her på mange områder. Her kan du gå storslåtte fjellturer sommer som vinter. Det er perfekte forhold for toppturer, kiting, sykling, bading i foss, bekk og fjord, båt, fiske og lek i alle mulige former. Nærheten til naturen og alt det praktfulle det gir var grunnen til at vi slo oss ned her på  Nøsen.