Velkommen til vårt bildegalleri. Et bilde sier mer enn tusen ord, så velkommen til våre bildegallerier om Nøsen.

Området

Et klassisk fjellhotell i Valdres mellom Fagernes og Hemsedal. Vi synes dette er det vakreste fjellandskapet i Norge og blir aldri lei av utsikten. Området på Nøsen er unikt med hver sin årstid og dens fargedrakt.

Interiør

For oss gjenspeiler utsiden innsiden, et enkelt, rent og vakkert ytre gjenspeiler et rent og vakkert indre rom. Ta en titt på vår enkle og rene indre tilværelse.

Yoga

Nøsen og Yoga er forenlig og ganske likt. Vi forsøker etter beste evne å leve etter yogiske verdier. Vi ser nytteverdien i en god yogapraksis og deler dette så godt vi kan med alle våre gjester. Her kan du begynne hver morgen med en energisk Ashtanga Yoga klasse. På ettermiddagen underviser vi alltid en Myk Yoga klasse så du kan stresse ned, finne ro, klarhet og innsikt med hjelp av pust og bevegelse. Jevnlig arrangerer vi kurser og workshops med ledende nasjonale og internasjonale lærere som alle har sitt genuine perspektiv på yoga. Vi har tre yoga rom (Shala) som alle har fantastisk utsikt over Storfjorden og de nærliggende fjell i området på over 1700 meter.

Festivaler og Retreats:

Vi elsker å skape god stemning for mennesker, store og små. Vi har et nettverk av dyktige yogalærere fra hele verden som kommer hit og tar del i festivaler, holder workshops, foredrag og kurs. Vi tilrettelegger for alle og har hatt kurs for alt fra barn til pensjonister, asylsøkere, rusavhengige, folk som soner en dom og prester. Vi er alle ett. Det er vanskelig å beskrive alle de flotte opplevelsene vi har delt gjennom disse sammenkomstene, under ser dere noen stemningsbilder.

Mat

Madhu og Lukas er våre to ansvarlige kokker. Begge er meget engasjert i å skape god, sunn mat som tilfredsstiller våre smak- og sanseopplevelser. Vi forsøker å tilby den beste vegetarianske mat vi kan bygd på ayurvediske prinsipper og moderne vitenskap, sesongprodukter og mat som fremmer helse og velvære. Vårt mål er at våre måltid skal være velsmakende, sunne, næringsrike og en fest for øyet.

Frivillige

Nøsen Yoga og Fjellhotell drives av våre engasjerte frivillige. De bidrar til å skape den gode atmosfæren vi har her.

Overnatting

Rommene på Nøsen er koselige, varme, lune og luftige. Vi har familierom, vennerom, dobbeltrom og enkeltrom. Alle våre rom har toalett og bad inkludert.

Natureventyr

Her på Nøsen er vi velsignet med Valdres sitt fabelaktige fjellandskap. Det finnes mye mellom himmel og jord vi ikke kan forstå, men det vakre i naturen viser seg klart til oss her. Her har du storslått natur rett utenfor døra, sommer og vinter. Forholdene ligger til rette for toppturer, kiting, sykling, bading i foss, bekk og fjord. Ro en tur i båt eller kano eller fisk i Storfjorden. Nærheten til naturen og roen det gir var grunnen til at vi slo oss ned på Nøsen.