Nøsen Yoga og Fjellhotell samarbeider med, og støtter, flere veldedige prosjekter. Under kan du lese mer om noen av prosjektene:

Mer info om Gangster Yoga: http://www.gangsteryoga.no/

Om du ønsker, er det mulig å donere penger til dette prosjektet. 100% av donasjonen går direkte til Gangster Yoga prosjektet.

GANGSTER YOGA

Gangster Yoga i Norge er en ideell virksomhet som er underordnet stiftelsen «Yoga for Livet». Vårt langsiktige mål er å tilby forebyggende tiltak for ungdom på skråplanet og å gi tidligere innsatte muligheten til å bidra i prosessen. Gangster Yoga setter søkelys på det å være menneske og hvordan man får kontakt med det innerste i seg selv. Puste seg gjennom utfordringer, kjenne på stivheter og ubehag, og gradvis bygge opp en større klarhet i sinnet som blir vedvarende og stabil.

Donér

Back in the ring

Back in The Ring er et prosjekt som ble startet i 2013, som en del av Gangster Yoga. Dette er et tilbud til alle de, som etter erfaring med rusproblematikk, ønsker å gjøre et comeback i livet.

Drivkraften bak BITR har hele tiden vært å gi hjelp til selvhjelp. Prosjektet bruker yoga, pust og meditasjonsteknikker for å bygge opp større selvinnsikt. Dette renser og styrker kroppen, og gir klarhet i sinnet. Prosjektet fokuserer også på veldedighetsarbeid, for å hjelpe rusavhengige å komme ut av sin egen «boble» og oppleve gleden av å kunne gjøre en jobb samtidig som de er til nytte for andre.

Våren 2017 reiste en gjeng fra Back in The Ring til India for å bygge et kvinnetoalett i Mumbai. 

Mer info om Back in The Ring: http://backinthering.no/

Flere indiske aviser skrev om prosjektet. Her kan du lese hva de skrev:

 

Om du ønsker, er det mulig å donere penger til dette prosjektet. 100% av donasjonen går direkte til Back in The Ring prosjektet.

Donér