«Stay playful» Bli med på en Jivamukti yoga-helg med Karina og Camilla TT hvor du kan fordype deg i yogapraksisen din, eventuelt oppdage yoga for første gang i de nydelige omgivelsene på Nøsen yoga og fjellhotell. 

Karina og Camilla har samarbeidet en rekke ganger og utfyller hverande godt, med sin Jivamukti/Ashtanga og Jivamukti/Iyengar bakgrunn. Samt at de begge er Nordlands jenter med en felles interesser for yoga, filosofi, og mindfulness gjennom en praktisk og anvendelig tilnærming, som kan passe alle. Dette kommer til og bli en minneverdig helg med mye latter og glimt i øyet, på yogamatta.

Om Jivamukti Yoga 

Jivamukti Yoga er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asana) utført i en sammenhengende flyt med leken tilnærming. Samtidig er elementer av chanting, yogafilosofi og et satt tema (focus of the month) viktige deler av undervisningen, for å hjelpe oss ned i dybden av yogapraksisen. Jivamukti Yoga oppsto på 1980tallet i New York. Grunnlagt av Sharon Gannon og David Life, studenter av Sri K. Pattabhi Jois, Swami Nirmalananda og Brahmananda Sarasvat

Om Karina og Camilla

KARINA ELINE KIBSGÅRD:

Karina har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert til yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærer. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre et apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. I tillegg har hun  fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina  har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT  og 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. Hun har undervist på blant annet Norges Yogafestival, Oslo Yogafestival, Movement Arts Festival Oslo, Praque Spirit Festival, Arctic Yoga Conference, Yogaweekend.no og YogaFusion. Hun har hatt korte engasjement med workshops for barn og unge i grunnskolen, studenter ved Norges Idrettshøgskole og prosjektet www.backinthering.no. Ved siden av å jobbe fulltid som yogalærer har hun høsten 2018 begynt å studere til en Master i Spesialpedagogikk, med et ønske om og bringe yoga inn på flere arenaer i vårt samfunn. I undervisningen legger Karina vekt på det holistiske og helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i skjønn forening med filosofi og det mentale perspektivet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om og “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

CAMILLA TORVIK TØNNE

Camilla Torvik Tønne er opprinnelig fra Bodø. I dag bor hun i Stavanger hvor hun underviser yoga ved Jivamukti yoga Stavanger. Hennes interesse for fysisk aktivitet og mental trening har fulgt henne hele livet. Hun foretrekker en allsidig måte å trene kropp og sinn på; terrengsykling, lange fjellturer, kroppsvektstrening og yoga for å nevne noen. Camilla har utdannelse og erfaring fra Jivamukti Yoga, Iyengar Yoga, samt at hun er Mindfulness instruktør.
«Jeg har alltid likt å bevege meg, og tester gjerne ut nye aktiviteter, men yogapraksisen min er alltid med meg Det er en livsstil»
Camilla har undervist yoga på flere yogastudio, ulike bedrifter og ved arrangement. Hun er faglig rådgiver i «Move at work» som jobber med stressmestring og bevegelsestrening. Camilla har også ansvaret for «Back in the ring» prosjektet i Stavanger sammen med Jivamukti Yoga Stavanger.
Gjennom fokus på pust og teknikk tar Camilla deg gjennom en krevende asanaprakis på en leken og uhøytidelig måte. Hun har stor interesse for å gjøre tradisjonell yogafilosofi tilgjengelig og relevant for dagens samfunn, noe timene også bære preg av. «Vi lever i en tid preget av at vi er tilgjengelig for andre store deler av døgnet, hvor vi fordøyer enorme mengder informasjon og skal prestere i nesten alt vi gjør. Yogapraksisen er som et fristed, hvor oppmerksomheten rettes innover og hvor aksept og ikke-dømming er i fokus»

Program:

Torsdag «Release and let go»

 • Ankomst fra kl. 14.00

 • 17.00 - 19.00 Asana praksis: Klasse med fokus på hofter og tvister

 • 19:00 - 20:00 Middag

 • 20.30 - 21.00 Satsang med chanting og meditajson

Fredag «I bend so i dont break»

 • 09:00 - 10:00 Frokost

 • 10.00 - 12.00 Asana praksis: Jivamukti Yoga Open Class

 • 13:00 - 14:00 Lunch

 • 16.00 - 18.00: Asana praksis: Workshop med Pranayama og fokus på backbends

 • 19:00 - 20:00 Middag

 • 20.00 - 21.00: Satsang med filosofi, chanting og meditasjon

Lørdag «Keep your cool» 

 • 09.00 - 10:00 Frokost

 • 10.00 Pakke og sjekke ut

 • 10.00 - 13.00: Asana praksis: Workshop med fokus på inversjoner

 • 13:00 - 14:00 Lunch

 • 14:30 - 16:30 Asana praksis: Yin it down en rolig og nærende avslutning på helgen, med meditasjon

 • Avreise (evt book en ekstra overnatting og nyt naturen med en topptur på søndag)

 Pris:

 • 3800 kr for flermannsrom per person

 • 4200 kr for dobbeltrom per person

 • 4400 kr for enkeltrom

Pris inkluderer:

 • 2 x overnatting på flermanns-/dobbelt/enkeltrom

 • Tre vegetarianske måltider per dag

 • 10,5 timer yogaundervisning

Prisen inkluderer ikke transport til/fra stasjonen hvis du kommer med tog eller buss