Den norske naturen er åpen, myk og sterk. Fjellene er urgamle og luften i kontinuerlig utskifting. Vannet renner over alt, som blod, og nærer torven, det myke teppet som er som et springbrett under føttene våre. På 1000 meters høyde vokser ikke trærne lenger og det uendelige blir synlig for våre øyne.

Et dypdykk i denne naturen; i det vide, åpne rommet, i de uberørte elementene og i stillheten fylt med tilstedeværelse, er i seg selv en invitasjon til å ta opp kontakten med din egen opprinnelige natur.

Et spirituelt retreat er et tomrom, en pause, for å bli bedre kjent med deg selv og for å justere kursen i tråd med hvem du dypest inne er. Langt fra distraksjon og vaner, kan du vende deg innover og observere en myk personlig forvandling, støttet av en gruppe med velvillighet og omtanke.

Retreaten er åpen for alle som har en oppriktig spirituell søken, en åpenhet overfor all verdens tradisjoner og et ønske om å oppleve et menneskelig felleskap.

Undervisningen er trukket fra verdens spirituelle tradisjoner og spesielt fra sufismen. Deltagerne blir innvidd i modernisert tradisjonell praksis som :

 • Stille meditasjon og meditasjon i bevegelse

 • Bevisst pust

 • Yoga og Chi gong

 • Tur i stillhet

 • Bading i innsjøen

 • Land-art

 • Dans

 • Deling i sirkel

 • Helbredende berøring

 • Helbredende ritualer

 • Resitasjon av hellige navn og mantra

 • Sufi meditasjon: Dhikr

 • Dervish whirling : Samâ

Om Aya Annika Skattum

annika.jpg

Retreaten er ledet av Aya Annika Skattum.

Hun er transpersonlig terapeut, kunst- og danseterapeut, retreat guide og dervish. Hun har lang internasjonal erfaring med meditasjon, pust og bevegelse og har sin kunnskap om sufisme fra sin kvinnelige sufi lærer, Fawzia Al Rawi, som hun har fulgt i mer enn 10 år.

Hun har vært bosatt i Frankrike siden 2000 og har tilbrakt tid på pilegrimsreiser og retreats verden over.

Det er på Nøsen Yoga og Fjellhotell vi vil tilbringe de 6 nettene; et overnattingsted 3 timer fra Oslo, omringet av en majestetisk natur og med et spirituelt virke. Vi inntar alle måltider på stedet og har et vakkert rom reservert for vår praksis. Du kan velge mellom felles soverom, dobbeltrom og enkeltrom.

Priser:

Flermannsrom (maks 4 pers.): kr 8700,- (uten MOMS: 8032,-)

Dobbeltrom (maks 2 pers): kr 9900,-  (uten MOMS: 9103,-)

Enkeltrom: kr. 11100,- (uten MOMS: 10175,-)

Priser inkluderer:

 • 6 netter host Nøsen Yoga og Fjellhotell,

 • fullpensjon: 3 vegetarisk mat daglig

 • og undervisning.

Reisen : Fly, tog og transfer i bil må organiseres og betales av hver enkelt. Annika kan være behjelpelig med å bestille togbillett og med eventuelle forlengelser av oppholdet i forkant eller etterkant av retreaten. Transfer i bil må reserveres fra hotellet i samsvar med dine togtider.

Opplysninger : annika.skattum@orange.fr / +33 (0)06 22 74 44 37


Påmelding og betaling før 1. mai :