• Panoramavegen
  • Røn, Oppland, 2960

Dette er en unik mulighet til å studere med en internasjonal anerkjent buddhistisk meditasjons mester. Dhammadipa er snart 70 år og har bred erfaring innenfor en rekke buddhistiske tradisjoner. Han har en imponerende akademiske bakgrunn innen litteratur, filosofi og språk og har praktisert aktivt i over 40 år innenfor en rekke buddhistiske disipliner.

Dhammadipa

Dhammadipa underviser på Hong Kong universitetet og universitetet i Praha. Han snakker seks språk flytende og oversetter buddhistiske tekster fra Pali, Sanskrit og Kinesisk. Hans brede erfaring innenfor mange buddhistiske tradisjoner gjør han til en unik lærer og foredragsholder. Her nede kan du se en video av ham, der han forklarer hans tilnærming til Buddhisme.

 

Ven. Dhammadipa explains his view on the suitable approach to buddhism for western students.

More at www.phathue.com

Dhammadipas store styrke er hans evne til å veilede elver til en dyp personlig opplevelse av innsiktsfull meditasjon. Steg for steg leder han elevene inn i en erkjennelse av sinnets overfladiske og rastløse mønstre og fremmer en dypere forståelse av sinnets underliggende natur, klar bevissthet.  

Hvem anbefales denne retreat for?

Denne retreaten henvender seg til alle som ønsker å fordype seg innen meditasjon og lære det steg for steg fra en mester med lang erfaring. Du vil ha mulighet til personlige samtaler under kurset og det vil holdes daglige forelesninger på temaer som buddhas lære, sinnets natur og praktiske øvelser. Dette vil gi deg en klar veiledning og forståelse for teorien og hensikten rundt meditasjon.

Dagene vil begynne tidlig med sittende meditasjon, gående meditasjon, Qi Gong og yoga.

Det vil være 3-4 meditasjonsøkter i løpet av dagen og i tillegg til de daglige forelesninger vil det holdes Q&A sessioner.

Denne retreaten er for deg som ønsker en klar innføring i meditasjon eller en fordypning i din nåværende praksis. Dhammadipa er en ettertraktet og internasjonalt anerkjent lærer. Det er første gangen han kommer til Norge og dette er en meget spesiell mulighet til å lære meditasjon fra en stor mester.

Priser og Vilkår

Pris 7790 kr for syv dager. Dette dekker opphold i dobbeltrom, alle måltider og kursmateriale. Ønsker du enkeltrom kan du få dette for et tillegg på 2100 kr.

For mer info om Dhammadipa se her.

Prisen inkluderer:

  • Overnatting i 7 netter på flermanns- eller enkeltrom hos Nøsen Yoga og Fjellhotell 
  • 3 ernæringsrike, vegetariske måltider per dag
  • Alle aktiviteter nevnt i programmet, inkludert workshops i Qi Gong, fire meditasjonssamlinger daglige og daglige leksjoner og Q&A sessions
  • Te, infusjon og snacks ila workshop
  • Håndklær og sengetøy
  • MVA er inkludert i prisen.

Prisen inkluderer ikke:

  • Café-tilbudet vår, for eks. kaffe, eller specialty teas
Shamata stille retreat og fordypning i meditasjon
from 7,790.00
Romstørrelse:
Quantity:
Sign up!