Adresse

Nøsasvingen 19    Panoramavegen
2960, Røn
NORGE

 
 

Veibeskrivelse:

Med fly

Hvis du flyr fra utlandet, velg å lande på en av flyplassene rundt Oslo, som Gardermoen eller Torp. Det er verdt å merke seg at Torp ligger mer enn en time unna Oslo, som må påregnes i planleggingen.

Med tog

For detaljert togrute, gå til NSB.no

Toglinjen Oslo-Bergen kjører fra Oslo Sentralstasjon (Oslo S) flere ganger daglig og stopper på Gol. Fra Gol tilbyr vi henting med bil, som er en 20 minutters kjøretur på privat vei før du ankommer Nøsen. (Se egen avgift og timeplan for henting nederst på siden) Husk å sende oss en e-mail i forkant av henting! 

Med buss

Nor-way.no kjører daglig fra Oslo Sentralstasjon til Fagernes og tar mellom 3 og 4 timer. Ta Valdres Expressen, og gå av på Fagernes Skystasjon. Kjøp billettene online for å få noe billigere billetter. Fra Fagernes tilbyr vi henting med bil, som er en 20 minutters kjøretur på privat vei før du ankommer Nøsen. (Se egen avgift og timeplan for henting under) Husk å sende oss en e-mail i forkant av henting!

 

Timeplan for henting Gol / Fagernes

For å komme deg hit fra enten Gol eller Fagernes, er det en privat vei med lite trafikk (Panoramavegen) 20 minutter unna med bil. Vær vennlig å kontakt oss på forhånd når du planlegger å ankomme. Andre hentetider utenfor timeplanen er også mulig (se egen under).

Hentetider i Gol

15.00 - 16.00

18:30 - 19:30

Avgift innenfor hentetider: 200 NOK / utenfor hentetider: 400 NOK

Henting i Fagernes

16.15 - 18.30

Avgift innenfor hentetider: 150 NOK / utenfor hentetider: 300 NOK