Et fordypningskurs i pusteteknikker og meditasjonsøvelser. Når pusten er sentrert vekkes klarhet i sinnet og når meditasjon er integrert oppnår man indre ro og harmoni.Dette kurset vil belyse hvordan pusten påvirker sinnet. Pusten er selve livet og uten den eksisterer vi ikke. Hvordan vi puster er derfor utslagsgivende på vår sinnstilstand og velvære. Når pusten er integrert, jevn og stabil kommer man inn i meditative tilstand som gir sinnsro og øker livskraften (prana).

Dette kurset henvender seg til alle som søker en dypere forståelse av pusten og meditative tilstand. Nybegynnere så vel som avanserte er velkommen til dette kurset. Her vil vi ha fokus på de elementære pusteteknikker og introdusere mer avanserte øvelser. Vi skal utforske hvordan man kan bli mer bevisst rundt pusten og den enorme energien som frigjøres når man kommer i kontakt med den. Meditasjon og innsikt kommer naturlig når man får kontakt med pusten. 

Kurset holdes på Nøsen Yoga Retreat Center som ligger i praktfulle omgivelser på 905 moh. Det finnes mange nærliggende topper på 1700 moh. og  det er gangavstand til Valdres vakreste stølsområder. Det finnes en nærliggende innsjø og friske fosser å bade i. Kurset begynner fredag kl. 17:00 og avsluttes søndag kl. 15:00

2,750.00
Quantity:
MELD DEG PÅ