Nærhet til naturen gir også nærhet til sjelen. Å bevege seg i vakre naturopplevelser, løfter mennesker innvendig. I fjellene er det en spesiell atmosfære og klatring, fjellvandring og yoga er en god kombinasjon som vekker sinnet og stimulerer til klarhet og velvære.

Jamie Ian Simpson (Valdres Fjelguider) og R. Alexander Medin (Puro Yoga) samarbeider for å lage en retreat for spesielt interesserte. Dette kurset vil gi en god innføring i grunnleggende klatring, fjellvandring og yoga.

Hver dag vil begynne med en to timers yogaklasse etterfulgt av en seks timers tur ute i naturen der du lærer deg å klatre, vandre og bestige fjell. På ettermiddagen avslutter vi med en Myk Yoga økt før vi spiser en nydelig middag sammen.

Du vil få et grunnleggende klatrekurs med opplæring i grunnteknikker, sikring, redning og rappellering. Ved avsluttet kurs vil du ha de nødvendige ferdigheter til å kunne klatre en enkel rute sammen med en buddy på en sikker og trygg måte.

Hensikten med dette kurset er å sette søkelys tilstedeværelse i hverdagen. Hvordan takler vi utfordrende situasjoner, hva gjør vi når vi gripes av frykt og hvordan bevarer vi sinnsroen når det stormer rundt omkring oss?

Alle nivåer innen yoga, klatring og fjellvandring er velkommen. Kom opplev noen spennende dager på Nøsen da du bestiger nærliggende topper og tar med deg sinnsroen fra en god yogapraksis.  

7,500.00
Quantity:
Meld deg på