Screen Shot 2016-05-31 at 19.23.16.png

STAPPFULLT PROGRAM MED MASSE GØY!

HVA SKJER?

Jada... Vi har så mye som 24 aktiviteter på programmet.

Vi liker alle aktivitene så godt at vi klarte helt enkelt ikke å velge bort noen.

Her får du blant annen en smakebit av alle typer yoga fra en av verdens mest berømte instruktører, her får du sparket løs med bokse-opplæring fra en tidligere Norgesmester, her får du oppleve naturen med nye øyne gjennom tips og triks fra en anerkjent kunstfotograf. Du lærer å klatre opp fjellet med en fjellklatrings-instruktør og du lærer å lage sunn rawfood sjokolade-kake (gjett om den smaker godt!). Og ikke minst får du hver dag “lykke-kurs” via et program fra London (Young Happy Minds) som kan vise til “20 % økning i opplevd livskvalitet” etter endt program. Hvem har vel ikke godt av å lære noen teknikker for å ha det enda bedre med seg selv og andre? Og forresten, nevnte vi at vi også har hester? Og Stand up paddle boards. Og mye, mye mer.