Velkommen til Norges Yogafestival på Nøsen!

 

For 5 året på rad organiserer vi Norges Yoga Festival i smørøyet av den norske fjellheimen. Denne festivalen er en hyllest til det voksende yogamiljø i Norge. Her finner noen av Norges fremste instruktører og internasjonale lærere innen yoga og buddhisme.

Du vil kunne oppleve et variert tilbud av klasser, foredrag, debatter og gruppesamtaler. Vi håper alle som kommer vil oppleve en fordypning og innsikt i hva yoga er. Under de åtte dagene som festivalen varer vil du kunne treffe over 20 lærer og velge blant 108 klasser, foredrag osv.

Klassene passer for alle nivåer og vil foregå fra morgen til kvelds i tre yoga studioer parallelt. Du kan prøve deg fram og utforske en stor bredde av ulike praksiser og disipliner og garantert finne noe som passer for deg.  Du vil kunne ta del av debatter, seminarer og diskusjoner rundt forskjellige temaer av yoga og meditasjon og gjøre opp din egen mening over hva som gir innsikt og klarhet.

Du vil nyte av tre velsmakende måltider hver dag. Våre kokker begynner å bli kjente og serverer førsteklasses Vegetar mat. Mellom klassene kan du bade i Storfjorden, ligge i gresset å slappe av eller nyte av praktfulle fjellturer. Vi har også utleie av sykler, SUP – Brett, båt og kano. Nøsen er et sted med lek og moro og det finnes rikelige aktiviteter å ta del av som trampoline, volleyball, klatring eller bading i fossen.

Mer informasjon på: https://www.norgesyogafestival.no/


BILLETTER