En yoga fjell-helg hvor du i kjent Jivamukti-stil får en grundig og helhetlig yoga opplevelse med filosofi, asana, chanting, og meditasjon. Jivamukti Yoga er en dynamisk, fysisk praksis til oppløftende og inspirerende musikk for å vekke bevissthet, følelser, engasjement og aktivisme. Karina og Camilla er to erfarne og dedikerte Jivamukti Yoga lærere med base i Oslo. Dette er første gangen de arrangerer ‘retreat’ sammen og de gleder seg til å skape magi og god stemning for dere på Nøsen.Om Jivamukti Yoga 

Jivamukti Yoga er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asana) utført i en sammenhengende flyt med leken tilnærming. Samtidig er elementer av chanting, yogafilosofi og et satt tema (focus of the month) viktige deler av undervisningen, for å hjelpe oss ned i dybden av yogapraksisen. Jivamukti Yoga oppsto på 1980tallet i New York. Grunnlagt av Sharon Gannon og David Life, studenter av Sri K. Pattabhi Jois, Swami Nirmalananda og Brahmananda Sarasvat

Om Karina og Camilla

KARINA ELINE KIBSGÅRD:

Karina har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga Yoga og Jivamukti Yoga. Hun ble introdusert til yoga gjennom sine studier ved Den Norske Balletthøyskole og er idag 800h Advanced Certified Jivamukti Yoga lærer. I 2014 bodde hun en periode i NYC for og fullføre et apprenticeship ved Jivamukti Yoga School New York. I tillegg har hun  fullført en 200 timers yogalærerutdannelse med R. Alexander Medin, fordypning i Ashtanga Yoga og filosofi ved Puro Yoga. Karina  har bred undervisningserfaring fra blant annet dans, trening, PT  og 10 år som yogalærer. Ved siden av og tilby faste klasser i Oslo området reiser hun og holder workshops/immersions. Hun har undervist på blant annet Norges Yogafestival, Oslo Yogafestival, Movement Arts Festival Oslo, Praque Spirit Festival, Arctic Yoga Conference, Yogaweekend.no og YogaFusion. Hun har hatt korte engasjement med workshops for barn og unge i grunnskolen, studenter ved Norges Idrettshøgskole og prosjektet www.backinthering.no. Ved siden av å jobbe fulltid som yogalærer har hun høsten 2018 begynt å studere til en Master i Spesialpedagogikk, med et ønske om og bringe yoga inn på flere arenaer i vårt samfunn. I undervisningen legger Karina vekt på det holistiske og helhetlige i yoga. Den fysiske praksisen i skjønn forening med filosofi og det mentale perspektivet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana sekvenser. Hun mener bestemt at det ikke handler om og “gjøre perfekt” men heller prøve og være den beste versjonen av seg selv i alle aspektene av livet.

CAMILLA COUCHERON: 

Camilla er yogalærer og ansvarlig for Jivamukti Yoga på Hi Yoga i Oslo, samt at hun har undervist for både Puro Yoga, Oslo Yoga og Cama Yoga. Hun tok sin Jivamukti Yoga teacher training høsten 2012 i Dorset, England. Camilla har alltid vært opptatt av mystikk og østlig filosofi, spesielt buddhismen. Hun har praktisert yoga og meditasjon i mer enn 20 år med lang erfaring fra både Jivamukti og Ashtanga Yoga. Camilla har også studert og fullført yogalærer utdannelsen til Alexander Medin ved Puro Yoga, samt at hun er utdannet Groovy Kids og Yogic Arts instruktør. Hun er billedkunstner (maler og grafiker) og tidligere elev av Odd Nerdrum. Hun har studert figurativ kunst ved Akademi Firenze i Italia og har hovedfag fra Statens Kunst- og håndverksskole i Oslo.  Camilla har bidratt og undervist på Yogaweekend.no, Oslo Yogafestival, Nøsen Familiefestival og for www.backinthering.no,  samt at hun holder workshops og retreats og er mamma til 3 gutter. 

Program:

Fredag:

 • Ankomst fra kl. 14.00

 • 17.00 - 19.00 Velkomst og Jivamukti Yoga Open Class

 • 19:00 - 20:00 Middag

 • 20.30 - 21.00 Satsang med chanting og meditajson

Lørdag:

 • 09:00 - 10:00 Frokost

 • 10.00 - 12.00 Jivamukti Yoga Open Class

 • 13:00 - 14:00 Lunch

 • 16.00 - 18.00: Magic Ten and Beyond workshop; fokus på enkle men kraftfulle øvelser til en daglig praksis for indre ro, harmoni og tilstedeværelse.

 • 19:00 - 20:00 Middag

 • 20.00 - 21.00: Satsang med filosofi, chanting og meditasjon

Søndag:

 • 09.00 - 10:00 Frokost

 • 10.00 Pakke og sjekke ut

 • 10.00 - 13.00: Raise your vibe workshop; fokus på en oppløftende, sterk og transformerende praksis med filosofi, chanting, musikk, asana og meditasjon.

 • 13:00 - 14:00 Lunch og avreise

 

Pris:

 • 3800 kr for flermannsrom per person

 • 4200 kr for dobbeltrom per person

 • 4400 kr for enkeltrom

Pris inkluderer:

 • 2 x overnatting på flermanns-/dobbelt/enkeltrom

 • Tre vegetarianske måltider per dag

 • 10,5 timer yogaundervisning

Prisen inkluderer ikke transport til/fra stasjonen hvis du kommer med tog eller buss