Bli med på en helg hvor du tar vare på deg selv med yoga, mental fødselstrening, vakker natur og sunn og god mat. Vi gir deg kunnskap omkring svangerskap, fødsel og tiden etterpå. Nøsen er et godt sted å være når du bare skal ha barnet og deg selv i fokus en hel helg. Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga. Kurset er også nyttig for deg som har født barn tidligere.

Hva du kan forvente fra denne helgen:

Vi har et mål om at den dagen du reiser hjem, så føler du deg friskere, sterkere og overbevist om at du har en kropp og et sinn som tåler påkjenninger. Vi ønsker å gjøre deg åpen for de utfordringene som ligger foran deg og gi deg en trygghet knyttet til fødselen. Vi vil ha god tid til alle spørsmål du måtte ha, og vi vil være tilgjengelig for deg og dine individuelle behov gjennom hele helgen. Inkludert i prisen, får du med deg tilgang til nettkurset «En god fødsel», slik at du kan fortsette med den mentale treningen når du kommer hjem.

 

Om Tonje og Tania

Tonje og Tania er to sjeler med samme hjertesak. Her er mer om oss:

Tonje Wessel Rummelhof:

Tonje er jordmor og har erfaring fra sykehus, føde- og barselavdeling. Hun har jobbet som privatpraktiserende jordmor og undervist på jordmorhøyskoler. Hun har holdt mange fødselsforberedende kurs både på norsk og engelsk, og skrevet to bøker. Først og fremst har hun et stort hjerte for fødselsforberedelse som inkluderer mental trening, og er en av gründerne av det nettbaserte kurset «En god fødsel». Til daglig jobber hun som kommunejordmor.

Tonje vil gjennom denne helge, gi deg en innføring om naturlige og instinktive forandringer i svangerskapet, om fødsel og amming på den måten urkvinnen ville undervist deg. Du vil lære om visualisering og hvordan du kan påvirke din egen kropp ved hjelp av mentalt fokus.

 

Tania Morbech:

Tania er yogalærer og har fordypet seg i hvordan man kan bruke yoga, meditasjon, visualisering og mat til å styrke og pleie kroppen. Hennes undervisning er myk, omsorgsfull og hun har en egen måte å invitere din oppmerksomhet inn i kroppen, og på de miraklene som utspiller seg der. Tania har en spesiell tilstedeværelse, som smitter over på deg.

Tania vil gjennom denne helgen ha fokus på balansen mellom hvile og aktivitet, på hvordan du kan bevege kroppen for å støtte den gjennom graviditeten og i barseltiden etterpå. Hun vil guide deg igjennom meditasjoner som yoga nidra og rolig yin yoga.

Program:

Fredag:

 • Ankomst fra kl. 14.00

 • 17.00 Velkommen og introduksjon av kurset. Foredrag om søvn under graviditet

 • 19:00 Middag

 • 20.00 Yin yoga/ soft yoga

Lørdag:

 • Fra kl. 07.00: Servering av frukt, nøtter og te

 • 07.30 Morgenyoga for gravide-en dynamisk klasse

 • 09.00 Frokost

 • 10.00 Foredrag ved jordmor, fødselsforberedende info (mellommåltid)

 • 12.00 Visualisering/yoga nidra.

 • 13.00 Lunch og egentid

 • 16.00 Grønn smoothie og nøtter, foredrag om amming og foreldrerollen, spørsmål og samtale.

 • 17. 00 Yin yoga/soft yoga

 • 19.00 Middag

 • 20.00 Mulighet for individuelle samtaler med yogainstruktør eller jordmor.

Søndag:

 • Fra kl. 07.00 Servering av frukt, nøtter og te

 • 07.30 Morgenyoga for gravide-en dynamisk klasse

 • 09.00 Frokost

 • 10.00 Pakke og sjekke ut

 • 11.00 Foredrag om en god fødsel og avspilling av “mental trening”. Mellommåltid.

 • 13.00 Lunch

 • 14.00 Yoga nidra

 • 14.30 Avslutning. Servering av grønn smoothie og sunn rå kake

 

Pris:

 • 3700 kr for flermannsrom per person

 • 4100 kr for dobbeltrom per person

 • 4500 kr for enkeltrom

Inkludert i prisen: kurset, overnatting, sengetøy, alle måltider og mellommåltider. Tilgang til nettkurset «En god fødsel»  https://engodfodsel.no

Spørsmål angående booking rettes til Nøsen. Ved andre spørsmål, ta kontakt med Tonje eller Tania.


Tonje Wessel Rummelhoff

Mail: engodfodseljordmortonje@gmail.com

https://engodfodsel.no 

 

Tania Morbech

Mail: tania.morbech@gmail.com

https://taniascominghomeyoga.com/