Denne tredagers workshopen passer for de som ønsker å utforske Ashtanga vinyasa yoga-systemet og etablere sin egen praksis innenfor denne tradisjonen.

I dette kurset kommer vi til å introdusere de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga, samt gi deg teknikkene som vil hjelpe deg å lettere huske sekvensen og forbedre din konsentrasjon. Videre kommer vi til å lære deg noen enkle pusteteknikker som renser kroppen for giftstoffer og bidrar til å gi slipp på spenninger i kroppen. Hvis du tror kroppen din er for stiv for yoga, er vi klare for å endre din mening. Alle kan praktisere yoga, og ved å modifisere stillingene vil du kunne beholde en trygg og stabil posisjonering.

Ved siden av yoga-praksis, meditasjon og økter med yoga-teknikk, vil du bli servert tre smakfulle og sunne vegetarianske måltider om dagen i buffé, laget av våre kokker, som er inspirert av yogiske og ayurvediske prinsipper.

Vi ser fram til å ønske deg velkommen til Nøsen og tilbringe en februarhelg i et avslappende miljø i norsk fjellheim!

_DSC0652-HDR.jpg

Program

Fredag 22 February

 • 17:00 Ankomst og welcome smoothie

 • 18:00 - 19:00 Myk yoga

 • 19:00 - 20:00 Middag

Lørdag 23 February

 • 07:30 - 09:00 Ashtanga nybegynner ledet klass

 • 09:00 - 10:00 Frokost

 • 11:30 – 13:00 Yoga teknikk: Tristata metode, sol hilsen, stående stillinger

 • 13:00 – 14:00 Lunsj

 • 14:00 – 17:00 Naturopplevelse

 • 17:00 - 18:00 Myk yoga

 • 19:00 – 20:00 Middag

Søndag 24 February

 • 07:30 - 09:00 Ashtanga nybegynner ledet klasse

 • 09:00 - 10:00 Frokost

 • 11:30 – 13:00 Yoga teknikk: Sittende stillinger og etterbehandling sekvens

 • 13:00 – 14:00 Lunsj

Om lærere:

Raquel Carmelo er fra Lisboa og har bakgrunn i sosiale studier og samfunnsutvikling. Hun jobbet i ulike utdanningsprosjekter i Portugal og andre europeiske land. Hennes lidenskap til yoga praksis gjorde henne forandre løpet av hennes profesjonelle liv. Hun studerte Hatha, Vinyasa yoga og Ashtanga i India, og nylig studerte hun Ashtanga yoga hos Nøsen med Alexander Medin, hvor hun bor, jobber og dedikerer sin tid til å forstå de dypere aspektene av denne praksisen. Hun er også en thai bodyworker utdannet på TMC skole.

Eva Antonie Brozova er en Ashtanga yoga-practitioner med utdannelsesbakgrunn i miljøvitenskap. Hun begynte å studere Ashtanga i Prague Shala med Denisa Sengerova, KPJAYI 1 autorisert, og i dag fortsetter hun studier med R. Alexander Medin, KPJAYI-sertifisert, på Nøsen Yoga og Fjellhotell. Hun ser yoga praksis som en livs-praksis. Det vi gjør i våre daglige liv, påvirker hvordan vår praksis vil være, og omvendt. Hvis vi lærer å slappe av, vil den følelsen trenge inn i resten av dagen. Øvelsen av yoga representerer en livsreise til sannhetens selv, avdekke de dypeste mønstrene, og realisere oss som et individ og som en del av naturen.

Workshop pris:

Flermannsrom: 2500,-

Dobbelron: 3100,-

Enkeltrom: 3500,-

Pris inkluderer:

 • Overnatting i to netter på flermanns- eller enkeltrom hos Nøsen Yoga og Fjellhotell

 • Yoga praksis, meditasjon og teknikk økter

 • Tre sunne vegetariske retter om dagen

 • Kompletterende te og kaffe

 • Sengetøy og håndklær

 • Yoga mat utleie

Pris inkludere ikke:

 • Café-tilbudet vårt, for eks. kaffe, eller specialty teas

 • Ekstra håndklær /sengetøy

 • Henting til/fra Fagernes eller Gol (se egne priser under veibeskrivelse)

 

Praktisk informasjon

Hvordan komme deg hit? Klikk her

Hva skal man ta med?

 • Komfortabelt klær som passer for yoga praksis

 • Innendørs sko

 • Penn og papir

 • Favoritt yoga matte (hvis du har, hvis ikke, kan vi låne deg en)

 • Godt humør

Workshop er holdt på engelsk.

Booking: