For fjerde året på rad samles yoga entusiaster, mange av Norges fremste yoga lærere og dyktige internasjonale lærere innen Yoga og Buddhisme til denne spennende begivenheten i den norske fjellheimen.

Årets tema: "Tradisjoner vs trender i yoga"

Hva er ekte og hva har substans i denne populærkulturen av moderne yoga? Hvordan definerer vi en tradisjon? Hjelper vår praksis å forstå Yoga litt bedre?

Dette er noe av det vi ønsker å diskutere med deg under årets festival. Det finnes aldri ett svar eller én metode. Vi ønsker å skape fritt rom for å se perspektiver, erfaringer og ideer. "Truth is a moment when a multivoiced chorus of voices suddenly creates a chord, while every voice still keeps its distinctness." - Alexander Sidorkin (russisk filosof og pedagog).

Det vil bli et bredt tilbud av klasser som passer alle nivåer. Klassene foregår parallelt i tre studioer hver dag fra morgen til kveld, og du kan finne noe som passer best for deg. Utforsk bevegelser i kropp og sinn, engasjer deg i spennende debatter og diskusjoner eller lær å lage friske raw cakes. Mest av alt, her har du tid og rom for å nyte storslått natur - enten liggende i gresset, til fots, på sykkel eller SUP board.

Nøsens restaurant med sine dyktige kokker har rykte på seg for å levere utsøkte vegetarretter som enhver kan nyte med god samvittighet. Dietten er variert og inspirert at et internasjonalt kjøkken.

Hjertelig velkommen!

Program

NYF_timeplan.jpg