Kom og bli med oss å feire Påsken på Nøsen!

Fra Torsdag 6. til Mandag 17. blir det yoga hver dag, 3 ernæringsrike måltider, og masse muligheter for å nyte naturen rundt Nøsen Yoga Retreat Center.

Nyt området rundt Nøsen

Om du ønsker deg en nokså "vanlig" påskeferie med familien, koselige skiturer, god mat og en fin, inspirerende atmosfære, og yogaklasser i tillegg, vil du kunne finne deg til rette hos oss. Skianlegget er like ved, og Hemsedal, med muligheter for Alpinski, slalåm og langrenn, ligger vel ikke langt unna. 

Rett utenfor døra, kan man også kose seg med fine gåturer, i et vidunderlig landskap.

Barnefamilier kan i tillegg glede seg til å besøke akebakkene rett opp i lia, som tilbyr god fart ned og er trygge fra trafikk. Innendørs, har vi også biljardbord, ping-pong bord, playStation, filmer, bøker, brettspill, kortspill, puslespill, male- og -tegnesaker, garn, perler og masse mer! Barna er dessuten velkomne å delta med oss på de daglige aktivitetene, som på kjøkkenet for tilbredbing av mat, pådekking til måltidene, stell av dyrene, henting av egg i hønsehuset, henting av ved fra vedskjulet etc.

Yoga-programmet

For yogainteresserte, tilbyr vi muligheten til å praktisere yoga i vårt Shala, med Mysore kl. 8h00 - 10h00 og en myk yoga klass kl. 17h00 - 18h30.

Drop-in koster 200NOK per person. Om du er interessert i et 5-ganger klippekort, kan du gjerne kjøpe den for 800NOK.

Om du er interessert i nybeginnertimer, vennligst ta kontakt med oss via Facebook.

Vår Café

 Caféen vår vil holde åpen fra kl. 10h00 til 17h00 hver dag.

Vi vil servere dagssuppe, brødskiver, muffins, scones og vafler, med mer!!

Vi tar bordbestilling til middag minst en dag i forkant. Vær med å spise en fantastisk vegetar middag med oss kl. 19h00. Middagspris/Barnepris: 200NOK / 100NOK

Rombestilling

For å bestille rom og få nærmere informasjon, klikk gjerne på lenken under. 

Vi gleder oss!!