Denne langhelgen er for hengivne yogastudenter som ønsker å gå dypere i sin praksis. Vi setter søkelys på tekniske detaljer om hvordan man kan ”forbedre” sin yoga praksis, bruke pusten som et verktøy til å frigjøre spenninger, integrere en dypere sinnsro og bygge stabilitet og klarhet i sinnet.

Vi vil også se på de klassiske teksters definisjon av yoga og hvordan dette kan vekke en større forståelse rundt de mange utfordringer det er å være menneske, hvordan sinnet er flyktig av natur, hvordan lidelse er uunngåelig for alle; men hvordan yoga lindrer og åpner sinnet til en rikere kilde av liv.

Hver dag vil begynne med en meditasjon, etterfulgt av en ledet klasse/mysore som avsluttes med noen pusteøvelser. Etter frokost 09:30 er det tid for å nyte av fjellområdene og før lunsj kl. 13:30 er det en times klasse der vi fokuserer på tekniske detaljer rundt praksisen. Ettermiddagene er frie til kl. 17:00 der vi har en klasse før middag som fokuserer på pust, avspenning og yogafilosofi. 

Siste dagen avsluttes med 17. Mai-feiring med god yogapraksis, nydelig mat og heising av flagget i Norges vakreste fjellandskap.

Lokalt skolekorps kan også bestilles etter behov. 

4,500.00
Quantity:
MELD DEG PÅ