Dette er en workshop fokusert på Ashtanga praksis, (uten overflødig staffasje rundt) . Vi vil jobbe hardt, med nysgjerrighet og humor og utforsker hvordan praksisen transformerer oss gjennom god teknikk og presisjon.  

2,700.00
Quantity:
Meld meg på

Program:

Fredag 18.11. kl 18:00: Ledet praksis, halve første serie

Lørdag 19.11. kl 7:00: Mysore style praksis

Kl 15:00: Lær å ta tøffe tak med lekende letthet: Bandhaer, hva de er - en gang for alle -og deres rolle. Vi deler våre erfaringer rundt vinyasa og dekonstruerer grunnleggende asanas. INGEN SPØRSMÅL ER FOR DUMME!

Søndag 20.11. kl 7:00: Mysore style praksis

Kl 14:00: Workshop. Balanse i praksisen: Hvordan ikke komme i veien for deg selv

                              - Backbending uten anstrengelse og frykt 

Om instruktørene: Bertine og Vedran har begge praktisert Ashtanga yoga i over et tiår. De er erfarne, tydelige og markante instruktører. Dette er første gangen de holder workshop i tandem. Forvent svette, latter og nye innsikter. 

Bertine driver eget studio, Kjerne. Vedran er fast instruktør på Puro Yoga. 

Pris for workshoppen (kost, losji og workshop): kr 2700.