For fjerde gang inviterer vi kvinner i alle aldre til en magisk helg på Nøsen - høyfjellshotellet på Panoramavegen mellom Valdres og Hemsedal, til storslått vakker natur og myk feminin energi.

 Vi samler både nye og erfarne yoginis på kvinnedagen 8. mars for å dele en helg i sacred space med rolig og dynamisk yoga, meditasjon og seremoni, felles måltider og egen tid, energisk aktivitet og himmelsk hvile.

 I løpet av denne helgen har vi 10 timer til å fordype oss i yogaens rike univers. Med asana, pranayama, mantra, sang, instrumenter, oljer, poesi, gudinner og blomster utforsker vi styrken som ligger i det myke, rolige, mørke og feminine, og den nærende og helende kraften som ligger i kvinnelig fellesskap.

 Vi er to yogalærere som er på hele helgen. Det betyr nær og god oppfølging av alle som ønsker det: justering, berøring, massasje, samtale. I tillegg er vi så heldige å ha med oss flere terapeuter som tilbyr massasje eller annen kroppsterapi - dette bookes og betales direkte på Nøsen.

 Omgivelsene våre understøtter en helhetlig og nærende praksis. På fjellhotellet rusler vi rundt i yogabukser og tøfler, spiser herlig vegetarisk mat, samles foran peisen med en god kopp kaffe eller te. Mor natur inviterer til en lengre felles tur på ski over viddene, eller en kortere tur til fots langs Nøsenvannet. Du kan plukke egg hos hønene, sove midt på dagen eller fordype deg i en bok om yogafilosofi fra biblioteket. Vi har tid og rom til å lande i oss selv.

 Vi vet at gjennom bevisst og variert yogapraksis styrker vi kontakten til oss selv, hverandre og våre omgivelser. Men tiden i hverdagen strekker ikke alltid til. Dette er en fantastisk anledning til bevisst nærvær, fordypelse og ro som fører oss nærmere det kreative, kloke, kjærlige og kraftfulle potensialet i den feminine formen.

 For å lese en anmeldelse av vår forrige Feminin Yoga helg, sjekk Anjas blogg: https://anjastang.no/drommehelg-med-yoga-og-kvinnefellesskap-pa-nosen/

FY3.jpg

 

Ta med

 • Yogamatte og annet utstyr du har f.eks. øyepose, bolster, kloss

 • Teppe eller sjal og varme sokker til avspenning

 • Notatbok og penn

 • Tøfler/innesko

 • Klær og utstyr til langrennstur/tur på beina, inkl. sekk og thermos

Du trenger ikke ta med sengetøy og håndklær

 

Mer informasjon

Denne helgen har vi mulighet til å imøtekomme alle nivåer av praksis, også nybegynnere

Vi sørger for at vi har nok plass og kapasitet til å følge opp alle, og setter en grense ved 35 påmeldte. Ikke nøl med å melde din interesse, det fylles raskt opp.

Dette er en alkoholfri helg med vegetariansk mat (også veganske alternativer)

Vi håper dere kan finne sammen i grupper og dele bil over fjellet for å spare miljøet

Hvis noen har lyst men ikke råd til å være med, ta kontakt med oss så finner vi en løsning

 

Program

Fredag 

 • Ankomst og sjekk inn

 • 18.30 – Middag

 • 19.30 – Rolig yoga: myk flyt + restorative

Lørdag

 • 07.30 - Mantra meditasjon

 • 08.00 - Dynamisk yoga: feminin flyt

 • 10.00 - Frokost 

 • 12.00 - Valgfri tur

 • 15.00/16.00 - Te og raw food kake

 • 18.30 - Middag

 • 19.30 - Rolig yoga: yin + nidra

Søndag

 • 07.30 - Mantra meditasjon 

 • 08.00 - Dynamisk yoga: feminin flyt

 • 10.00 – Frokost

 • 11.00  - Sjekk ut av rom

 • 11.30 - Avslutningsseremoni

 • 13.00 – Lunsj og avreise

 

Pris:

kr. 3800,-/kr. 4400,-/ kr. 4800,-

 

Pris inkluderer:

 • 2 x overnatting på flermanns-/dobbelt/enkeltrom

 • Tre vegetarianske måltider per dag

 • Kake fra Oslo Raw og annen snacks

 • All kaffe og te, inkludert espressobaserte kaffedrikker

 • 10 timer yogaundervisning

Prisen inkluderer ikke transport til/fra stasjonen hvis du kommer med tog eller buss

Ta kontakt direkte med Nøsen for forespørsler om romdeling

 

OM instruktørene

FY2.jpg

Marthe Magerøy har over ti års erfaring fra Ashtanga Vinyasa, Iyengar og terapeutisk yoga. Hun har hovedsakelig undervist i Oslo de siste årene og er nå tilknyttet HiYoga hvor hun har utviklet deres terapeutiske tilbud. I Marthes klasser er fokuset på aksept som utgangspunkt for helbredelse og utvikling.

 Cathrine Mathiesen har praktisert yoga i 20 år og undervist i ti. Hun har studert og undervist Iyengar og Hatha i Danmark og England, med fordypelse i gravidyoga og yoga som terapi. Hun underviste i London i flere år, blant annet på Triyoga og The Life Centre. I dag underviser hun ukentlige klasser og egen lærerutdanning, skriver og holder foredrag. Hennes første bok Yogamamma utkom i fjor. Se mer på www.yogamamma.no

 Sammen har Marthe og Cathrine utviklet Feminin Yoga - kvinnelig fellesskap og kraft gjennom en støttende og inkluderende yogapraksis. Jai MA!