Tai Chi Workshop Med Ann Danaiya Usher
from 5,600.00
Romstørrelse:
Quantity:
Add To Cart

 

Er du nysgjerrig på Tai Chi eller ønsker du å fordypne praksis din? Fra 8 september til 10 september kommer Ann Danaiya Usher til Nøsen ogunderviser en intensiv tai chi workshop som passer både for nybegynnere og viderekomne.

Tai chi er et vidt begrep som beskriver en kinesisk treningsform med elementer fra både meditasjon og selvforsvar. Det finnes flere tai chi grener som Yang, Chen, Sun, Wu, oppkalt etter de kinesiske familiene som skapte dem på 1700-1800-tallet. Alle disse kan gjenkjennes som tai chi, med grasiøse, flytende bevegelser som i ulik grad legger vekt på kampsport og meditasjon. Tai chi formen som Ann Danaiya Usher praktiserer faller innenfor Yang-stilen. Den ble utviklet av en taoistisk munk, Moi Linshin (Mei Linxin), som flyttet fra Hong Kong til Canada på 1960-tallet og underviste tai chi der. Med 108 bevegelser legger formen vekt på helsebringende aspekter av tai chi, styrke, fleksibilitet, balanse, koordinasjon, avspenning.

Gjennom tøying og skånsomme vridninger er alle deler av kroppen, og spesielt ryggraden, i konstant bevegelse - forlengelse, sammentrekning og rotasjon - gjennom hele serien. Det er en helhetlig treningsform som styrker kroppen, forbedrer blod- og lymfesirkulasjonen, og øker følelsen av velvære.

Ann teaching photo.jpeg

Program

Fredag, September 8, 2017
17.00              Ankomst velkommen
18.15               Middag
20.00             Åpen kveldspraksis

Lørdag, September 9, 2017
8.00                Frokost
9.30 – 12.45    Tai Chi praksis
13.00               Lunsj og avslapning
15.00 – 18.00  Tai Chi praksis
18.15                Middag
20.00              Åpen kveldspraksis

Søndag, September 10, 2017
8.00                Frokost
9.30 – 12.45    Tai Chi praksis
13.00               Lunsj og avslapning
15.00 – 16.30  Tai Chi praksis
16.30              Te og farvel

Påmelding informasjon

For å melde seg på denne workshopen, vennligst send en epost til ann_danaiyausher@hotmail.com, med angivelse av navnene på workshopdeltakere og andre som vil bli med, samt dine foreløpige datoer.

Pris på workshopen er kr 3000.  'Ekstra gjester' – familie og venner - er velkommen for kr 900 per natt. Denne prisen inkluderer overnatting og tre måltider per dag. Workshopdeltakere kan også forlenge sitt oppholdet og ta ekstra feriedager på Nøsen før og/eller etter workshop for kr 900, per natt. Barn 3-16 år gis helvpris og babyer er gratis.

For besøkende som kommer fra utenfor Norge, tar Valdres Express buss deg fra Oslo eller Oslo internasjonale flyplass til Fagernes. Der kan Nøsen ordne med minibuss til en pris på kr 150, per person.

Prisen inkluderer:

  • Overnatting i 2 netter på flermannsrom hos Nøsen Yoga og Fjellhotel. Enkeltrom er tilgjengelige mot et tillegg på kr 300, per natt.
  • Håndkle og sengetøy
  • 3 ernæringsrike, vegetariske måltider per dag (første måltid er middag på fredag og siste måltid er te og dessert ca kl 16 på søndag),
  • Dessert til te på ettermiddagene, lørdag og søndag (ekstra kaffe eller specialty teas betaler du ekstra),
  • Tai Chi praksis og undervisning,
  • MVA er inkludert i prisen.

Annen informasjon

Området byr på fantastiske muligheter til å nyte av et rikt friluftsliv. Ved Nøsen kan folk låne kano eller leie motorbåtfor kr 500 kr, per2 timer og det er mange fiskemuligheter på Storfjorden-vannet. Du kan også delta på yoga klassen ledet av Alexander Medin eller hans assisterende lærere. R. Alexander Medin har undervist yoga rundt om i verden i over 20 år. I 2002 ble han sertifisert av den legendariske Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore, India. En utmerkelse kun 35 personer i verden har oppnådd.