Norges Yogafestival kommer tilbake til Nøsen denne sommeren!

21-29 Juli, En hel ukes pass
21-25 Juli, En halv ukes pass
25-29 Juli, En halv ukes pass

www.norgesyogafestival.no

Mange av Norges fremste yogalærere og dyktige internasjonale lærere innen yoga og buddhisme vil komme. Det vil bli et bredt tilbud av klasser som passer alle nivåer. Klassene foregår parallelt i tre studioer hver dag fra morgen til kveld, og du kan finne noe som passer best for deg innen yoga, meditasjon og pusteøvelser. Det vil bli lekefull Acro Yoga praksis, avslappende Myk Yoga, hengiven Ashtanga Yoga og funky-fresh Jivamukti Yoga. 

Yoga klasser, foredrag, workshops og mange interessante debatter vil bli blandet med lek og moro, og det blir mange mulighteter til å oppdage flott, energisk fjell- og stølsområde i Valdres-regionen til fots eller med sykkel. Muligheter for kano og SUP padling er tilstede. 

Fokuset i år blir på temaet "Alle vi er nybegynnere“. Vi vil fokusere på grunnleggende prinsipper innen yoga og buddhisme. 

Maten vil være noe av det beste Norge har å by på, og vi har et lag av kokker som holder meget god standard. Vi serverer deilig vegetarisk og vegansk mat, og vi kan også skreddersy dine behov i tilfelle du har allergier.

Ta en titt på vårt nye nettstedet norgesyogafestival.no for nærmere info.