Kom nyt av en ferie i vakre natur omgivelser og lær deg litt grunnleggende yoga på Nøsen. Denne seks-dagers workshoppen henvender seg til alle som ønsker å lære seg de grunnleggende prinsipper i yoga og hvordan man bygger opp en stabil egenpraksis.

Dette er en unik mulighet til å sette seg inn i yoga på en grundig måte og oppleve gleden av å kunne utvikle en personlig praksis. Dagene vil begynne med meditasjon etterfulgt av en ledet klasse og pusteøvelser. Etter frokost finnes det mulighet til å gå turer i fjellet, utforske området, bade, slappe av og bare nyte. Hver kveld før middag vil det holdes en klasse med fokus på det tekniske og anatomiske rundt sekvensene. Stillingene vil brytes opp, analyseres og elevene vil få en personlig erfaring av praksisen som vil gjøre det lettere å huske. De forskjellige fysiologiske fordeler med posisjonene vil også belyses.

Oppmøte på Nøsen lørdag den 23. Juli på ettermiddagen og avreise fredag den 29. Juli etter lunsj. I tillegg til to yogaklasser hver dag inkluderer kurset, overnatting og tre måltid mat hver dag. Velkommen.

Stig Johansen har fått føle de mange fordeler av yoga tett på kropp og sinn. I godt voksen alder begynte han med yoga i midten av 40-årene. De siste tre årene har han hatt en stabil egenpraksis og kjenner seg ungdommelig som aldri før. Stig var med i første runde av Back in the Ring og er nå veileder og lærer i prosjektet. Stig har fullført en ett-årig lærerutdannelse på Puro Yoga i Oslo og har gode anatomi kunnskaper fra fysioterapi utdannelse.

4,900.00
Meld meg på