• Nøsen Yoga og Fjellhotell (map)
  • Panoramavegen
  • Oppland, 2960
  • Norge

Julie Falkevik er pianist og vokalist fra Deknepollen i Sogn og Fjordane. Til vanlig spiller hun i mange ulike band, og er kanskje aller mest kjent som altmulig-musiker i bandet på Beat for Beat på NRK.

Nå har du mulighet til å høre henne på Nøsen Yoga og Fjellhotell!

Julie Falkevik konsert på Nøsen Yoga og Fjellhotell

Julie Falkevik

I prosjektet Falkevik skriver Julie sin egen musikk der hun blander sjangre på en spennende og kreativ måte. Pianoet er sentralt i musikken hun lager, og de iørefallende popmelodiene har blitt et varemerke.

På denne konserten får vi høre henne solo, og vi får et nært møte med en musiker som har en tydelig og naturlig tilstedeværelse. 

Falkevik ga i 2018 ut sitt debutalbum “Louder than I’m used to” og oppfølgeren “New Constellations” i 2021. I 2023 jobber Julie med å skrive ny musikk til bandets neste album, og vi kan nok forvente å få høre noen helt nye låter på denne konserten.

For å høre musikk kan du trykke HER for å komme til Spotify.

Du er hjertelig velkommen til konserten, og vil du spise middag sammen med oss før konserten starter er du mer enn velkommen til det også.

Konserten er samme dager som Alexander’s retreat Sadhana Intensiv (2-6. Juli) så her har du mulighet for å fordype deg i yoga og få god musikk med på kjøpet!

Konsert start kl. 19:00: Pris 300,-

Konsert & middag start kl. 18:00 : Pris 500,-

P.S. Alle som har meld seg på, eller skal melde seg på Sadhana Intensive med Alexander Medin 2 - 6. juli får konserten gratis med på kjøpet, og vi kan røpe at det blir litt mere spilling og roligere musikk i løpet av flere retreat-dager.

Velkommen!