Nøsen Yoga og Fjellhotell ligger i storslåtte og majestetiske omgivelser som byr på en stor variasjon av opplevelser for store og små, sommer som vinter. Rundt Nøsen finnes det flere topper på 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer. 

Hotellet har tatt i mot gjester helt siden 1888, fra da tid av under navnet Nøsen Fjellhotell. Hotellet har vært stengt i flere perioder, men Alexander Medin tok over som vert fra 2015 og åpnet Nøsen Yoga Retreat Center. Alexander er en erfaren yogainstruktør og opptatt av treningsformens potensial for personlig utvikling. Han står bak ideelle initiativ som Gangsteryoga og Back in the ring, og sammen med gjengen i Back in the Ring har han pusset opp hotellet og skapt et sted der alle kan komme for å styrke kropp og sinn, senke skuldrene, ta inn naturen og utøve yoga i et raust og varmt miljø. 

Nøsen er åpen for allmenheten og de som søker fordypning i yoga. Hver morgen begynner med en tidlig yogaøkt for alle som ønsker å delta. Vi  arrangerer også kurs og workshops for ulike nivå med Norges fremste yogalærere, og har ofte besøk av anerkjente internasjonale lærere. 

På Nøsen får du ro til å slappe av, styrke kropp og sjel, finne harmoni, glede og bare være. Vi serverer næringsrik mat, laget på de beste råvarer. Dette, i kombinasjon med storslått natur og en varm atmosfære, gjør Nøsen til et sted for de gode opplevelsene som beriker livet på mange plan. 

I 2016, fungerte Nøsen som et flyktningemottak. Her nede ser du noen fine bilder fra denne opplevelsen.

Bilder fra perioden der Nøsen var et flyktningemottak