• Nøsen Yoga og Fjellhotell (map)
  • Panoramavegen
  • Oppland, 2960
  • Norge

Velkommen til Norges Yogafestival på Nøsen!

For 8. året på rad arrangerer vi Norges Yoga Festival i smørøyet av den norske fjellheimen. Denne festivalen, 15-20. Juli, 2022, er en hyllest til det voksende yogamiljøet i Norge. Her vil du møte noen av Norges fremste yogainstruktører samt internasjonale lærere innen både yoga, buddhisme og filosofi.

Vi inviterer alle til å komme og oppleve et variert tilbud av klasser, foredrag, workshops,  debatter og gruppesamtaler. Vi ønsker alle våre deltagere et nydelig opphold. Her kan dere slappe godt av, fordype dere i forskjellig aspekter av yoga, møte nye venner og forbedre din egen yogapraksis.

Under disse dagene vil du treffe over 20 lærer og kunne velge blant over 100 klasser og foredrag som kan inspirere deg i din videre utvikling i yoga. Vi har et variert tilbud av klasser for både nybegynnere, øvede og avanserte. Klassene vil foregå parallelt i tre ulike yogaromer fra morgen til kveld.

Hver dag vil du kunne nyte tre næringsrike vegetarmåltider fra våre fantastiske kokker. Mellom klassene kan du bade i Storfjorden, hoppe i fossen, ligge i gresset å slappe av eller vandre på vakre turstier i den praktfulle fjellheimen. Vi har også utleie av sykler, SUP-brett og kano.

Du finner mer informasjon på nettsiden vår, ved å trykke på knappen under:

Vi oppfordrer til samkjøring til festivalen, for å spare miljøet, parkeringsplasser, og kanskje bli kjent med noen som deler din kjærlighet for yoga? Vi har opprettet en Facebook-gruppe for organisering av samkjøring: https://www.facebook.com/groups/1211992942906265/