Yoga for nybegynnere, litt øvede og barnefamiler med Irja Thofte

IMG_0430.jpeg
IMG_0430.jpeg

Yoga for nybegynnere, litt øvede og barnefamiler med Irja Thofte

4,900.00

For deg som er nysgjerrig på Yoga og ønsker å kombinere en god ferie med en grunnopplæring i Yoga, pust og bevegelse. Kursleder Irja Thofte er en anerkjent lærer fra Oslo med bred erfaring i Yoga og god forståelse om hvordan man bygger opp en egenpraksis. 

Irja har bakgrunn som flyvertinne og mange års jobb i hotell og restaurant bransjen. Irja har alltid vært aktiv innen idrett og yoga ga henne en balanse av trening for kropp, sinn, pust og bevegelse. Hun kom først i kontakt med yoga under hennes første graviditet for 11 år siden og hun er evig takknemlig for de mange positive opplevelser som yoga har gitt.

Irja tilbyr Ashtanga Yoga kurs is Oslo for nybegynnere, øvede, barn og gravide. På Nøsen er Irja tilgjengelig for nybegynnere så vel som øvede utøvere. Irja er opptatt av at praksisen skal kunne anpasses alle mennesker og at unge så vel som eldre skal kunne dra nytte av de mange fordeler yoga kan gi.

Denne uken er en unik mulighet til å få opplæring og veiledning om hvordan man kan bygge en egen solid egenpraksis. Du vil få en grunnleggende opplæring og lære deg en egenpraksis du kan utføre hjemme i hverdagen. Det vil bli to yoga klasser hver dag, tre måltid mat og mulighet for vakre naturopplevelser i et praktfullt fjellandskap.

Barnefamilier er velkommen og skulle det være behov for det vil det bli egne klasser for barn og ungdom. 

Quantity:
Add To Cart

15 juli:
Ankomst og middag kl. 19:00

16 – 22 juli:
Morgenklasse 08:00 – 09:30
Kveldsklasse17:30 – 19:00

22 juli:
Morgenklasse 08:00 – 09:30
Frokost og avreise.


For mer info vennligst se: www.irjayoga.com og www.nosenyoga.no