IMG_1597.jpg

Har du smerter, stress eller hodepine, eller bare har lyst til å slappe av med en deilig massasje? Våre massører kan gi deg akkurat det du trenger og imøtekommer dine behov og ønsker.

Ayurvedisk massasje som passer dine behov

Ayurvedisk massasje behandler hele kroppen gjennom berøring – fysisk, mentalt og følelsesmessig. Massøren velger essensielle oljer som passer til din kroppstype (sammensetning: Vata, Pitta eller Kapha) og masserer deg på spesielle punkter ved å tappe, kna, klemme og presse. Ayurvedisk massasje gir fordeler ikke bare til den fysiske kroppen, gjennom en næret, sunn hud og velfungerende prganer, men også til den emosjonelle kroppen, ved et rolig sinn og god søvn. Stilen og flyten i massasjen blir bestemt av hva massøren føler kroppen din trenger. Før alle behandlinger er det en 15 minutters lang konsultasjon. Under følger en oversikt over de ulike behandlingene.

 • Gjenopprettende og energigivende – Marmaterapimassasje (akupressur)

  I Marmaterapi legges det press på de 107 ‘Marmapunktene’ lokalisert i hele kroppen. Vi kan kalle dem triggerpunkter eller skjøter mellom de ulike vevene. Massøren bruker tomler, albuer og armer til å få energien til å flyte i kroppen igjen

 • Avslappende – Agastya foryngelsesmassasje

  Agastya er den eldste Ayurvediske massasjen. Denne typen massasje sikter å kurere, avspenne og forynge alle cellene i kroppen og gjøre sinnet stabilt og stille.

 • Støle muskler og leddsmerter – Abhyangamassasje

  Abhyangamassasje gjenoppretter energiflyten din ved å olje hele kroppen. Denne teknikken lager bølger for å gjenopprette likevekten i energiflyten med sterke bevegelser fra hode til heler på musklene og rundt alle ledd.

  Priser

 • Marmaterapimassasje (akupressur) 90 min / 950 kr

 • Agastya foryngelsesmassasje 90 min / 950 kr eller 60 min / 700 kr

 • Abhyangamassasje 90 min / 950 kr eller 60 min / 700 kr

Vennligst bestill nedenfor, kontakt oss på + 47 90 97 88 88 eller mail post@nosenyoga.no angående hva slags massasjer som er tilgjengelig under ditt opphold og hvilke tider som vil være mest passende for deg. Tusen takk!